Észak Amerikában, valószínűleg a Los Angelesi Autószalonon leplezi majd le a Mercedes a kecskeméti gyár második autóját, a CLA nevet viselő, kompakt kategóriába tartozó négyajtós kupét. Ezt az autót sikerült most lefényképezni – miközben épp sajtófotókat/videókat készítettek róla.

Bernhard Kohlmeier Frankfurtból Izlandi megszakítással repült New Yorkba, és szállodai szobájának ablakából készítette az itt és a kapcsolódó galériában kicsit nagyobb méretben látható felvételeket az autóról – a Grindavik közelében található Northern Light Inn fogadóról van szó.

Minden bizonnyal a különleges természeti környezet miatt választották Izlandot, ezek a képek pedig nagy valószínűséggel filmforgatás közben készültek – a képeken nem természetes köd, hanem a helyi geotermikus erőmű gőze látható. Az idő alatt, amíg az autóval közúton közlekedtek, mindent takaró fehér fóliát raktak a karosszériára, de úgy tűnik, azzal nem számoltak a Daimler (által megbízott ügynökség) emberei, hogy a közeli szállodában pont akkor néz ki az ablakon valaki, amikor ők dolgoznak. Nekik pechjük volt, nekünk meg szerencsénk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!