Idestova 25 éve foglalkozik autókereskedelemmel a Clive Sutton nevű londoni cég, amely már 25 éve kínál luxusbusz-átépítéseket. Eddig jellemzően V-osztály/Viano alapon dolgoztak, a legújabb Sutton VIP Class már a Sprinter alapján épült. A válaszfal mögötti utastérben 6 vagy 7 fotelt helyeznek el úgy, hogy az első kettő hátrafelé néz, ami megkönnyíti a kommunikációt – az egyszerűség kedvéért az utastér mindkét végét 40 colos képátlójú monitor foglalja el, amelyek ugyanazt a képet mutatják, így könnyen lehet követni minden helyről például a prezentációt.

A legelső és a leghátsó üléseknél is van italhűtő, természetesen mindenfelé kütyütöltésre szolgáló USB csatlakozókat találunk, az egyedi kialakítás nem csak a fotelek számára és a kárpit színére vonatkozik. A nagy méretű karosszériában lehetőség van mosdó (nem kemping, hanem angolvécével) vagy épp öltöző kialakítására, hiszen a belmagasság 2 méter, tehát kényelmesen lehet bent állni is. 2 vagy 3 nagy méretű tetőablak enged természetes fényt a hátsó részbe, hiszen minimalizálták az oldalablakok méretét, hogy az utasok titokban maradjanak.

A Sutton VIP Class Sprinter nevű luxusbuszért alaphangon is nettó 180 000 fontot kérnek, a felső határ pedig a csillagos ég, hiszen a 7,88 négyzetméteres (4,4×1,79 méter) hátsó részben sok mindent meg lehet valósítani. A technikához nem nyúlnak, a hátsó kerekeket a 2,0 literes turbódízel hajtja 9 fokozatú automatikus váltón keresztül.