A Pikes Peak közelében található a Broadmoor luxushotel, amelynek alapítója 1922-ben alakítttatta át az 1918-as Pierce Arrowját versenyautónak, hogy aztán 1922-1932 között a legendás hegyi felfutón induljon; a legjobb eredménye negyedik helyezés volt 1926-ban és 1930-ban. Idén ezt készítették el mézeskalácsból a hotel cukrászai és szakácsai, az életnagyságú, 4,3 méter hosszú autóhoz több mint 1 tonna alapanyagot használtak fel, a tartásról faváz gondoskodik. Még a receptet is közreadták:
170 kg liszt
21,3 kg melasz
2,7 kg titkos ünnepi fűszer
218,6 kg cukor
186,9 kg vaj
136 kg étcsokoládé
425 tojás
0,9 kg élesztő
45,3 kg fehér csokoládé
700 tojásfehérje
0,45 kg aktív faszén
4,5 kg öröm
90,7 kg barnacukor
0,45 kg sütőpor
1,4 kg karácsonyi hangulat
45,3 kg méz
0,6 kg sütőpor
15 szeszélyes cukrász
3,6 kg só
2 varázslatos asztalos