A Hong Kongban székelő és alkotó Colours Concept nevű műhely specialitása, hogy a lehető legfeltűnőbb színű fólia-bevonattal lát el mindenféle autót, a rózsaszín Lamborghini Murcielagótól kezdve a mattfehér Passat kombiig.

Most azonban túltettek magukon, és egy igazán emlékezetes autót hoztak össze. Olyat, ami egyszerre cuki, meghökkentő, és birtoklási vágyat kiváltó tárgy. Mindehhez egy Scion IQ-t vettek alapul, amelyre aztán egy új első lökhárítót raktak. Az Aston Martin formatervezőivel ellentétben egy pillanatig se próbáltak meg komoly autót készíteni, azonban a Cygnet-hez hasonlóan itt is egy komoly sportkocsi volt az inspiráció. Mégpedig a japán sportkocsik aktuális netovábbja – a Lexus LF-A kupéként már, kabrióként még nincs -, a Nissan GT-R.

Jól áll a morcos első lökhárító a csöppségnek, amely ezen kívül kerékjárat-szélesítéseket, küszöbborítást, és új hátsó lökhárítót is kapott. No meg tuning felniket. Az egészet mattszürke fólia-bevonattal látták el, amely kiteljesíti az alkotó által IQ-R-nek keresztelt alkotás megjelenését.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!