Azért jó rögtön a belépést követően nekiindulni a kiállítótérnek, mivel ilyenkor még kevés az ember, lehet jól fotózni és a standokon is még ébredezik a személyzet. Talán ennek köszönhető, hogy nyugodtan le tudtam fotózni, ahogy a Volvo Concept You problémamegoldásán dolgoztak a szakemberek.

Valószínűleg a hátsó ajtók elektromos reteszelése adta meg magát a Volvo tanulmány esetén, a csomagtérfedélnek álcázott hátsó nyílás felső felének leemelését követően ugyanis nyakig turkált az elektromos kábelek között a Volvo egy munkatársa, miközben az utastér felől a nyitott első ajtón keresztül „műtött” valamit a kollégája. A megoldást már nem vártam meg, azonban később újra arra járva már szélesre tárt jókkal forgott a placcon a Volvo Concept You, minden bizonnyal sikerült elhárítani a problémát.

Zártszelvény, szemetes zsák - meglepő belső értékekkel bír a Volvo Concept You Zártszelvény, szemetes zsák – meglepő belső értékekkel bír a Volvo Concept You

Furcsa volt látni a csodaszépen ívelt lemezek alatt rejlő, egyszerű zártszelvényből hegesztett vázat, egészen pontosan annak egy kis darabkáját. Hiába, ahogy a modern autóknál is a drága metálfény a legtöbb esetben csak a karosszéria külsejére fújják, úgy a tanulmányoknál is csak a látható részek szépségére koncentrálnak.

Nagyon dögösen néz ki élőben a Volvo bálna-kupé. Tessék gyártani! Nagyon dögösen néz ki élőben a Volvo bálna-kupé. Tessék gyártani!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!