Az eset azzal kezdődött, hogy a hírben csak Mr. Guo-ként emlegetett férfi tavaly júliusban vásárolt egy Porsche Cayenne Turbo típusú személygépkocsit, amelyet idén július 6-ig teljes megelégedéssel használt is. Ekkor azonban nem sikerült neki egy parkolás.

Egy mélygarázsban a megálláskor valószínűleg összekeverte a fék- és a gázpedált, és a falnak ütközött. Megsérült az autójának az eleje, és az anyósülésen helyet foglaló utas is megsérült. Guo úr ezt követően azzal fordult a Porsche kereskedéshez, hogy lesznek szívesek ingen megjavítani az autó elejét, teljesen kicserélni a fékrendszert és fizessenek kártérítést is az utasának.

Természetesen a Porsche márkakereskedés rövid úton lerázta a kedves ügyfelet, hiszen a fékberendezés működött a sérült autón, azaz kizárható a műszaki hiba, egyértelmű, hogy a vezető hibája volt a baleset. Az újgazdag kínainak ez azonban nem fért a fejébe, ezért ő is látványos tiltakozást szervezett. Két lengén öltözött hölgyre testfestéssel felkerült a „védjük” és a „jogainkat” szavak. A Porsche nem aggódik, mivel nem műszaki hibáról van szó, legfeljebb hírrontás miatt beperelik majd Guo urat, ha az nem tér jobb belátásra. A lengén öltözött hölgyek miatti tiltakozás a helyi hatóságok figyelmét is felkeltették, akik eljárást indítottak az ügyben, bármit is jelentsen az. A fényképek alapján egyébként nem lehet túl súlyos a karambolos sérülés…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!