Új limitált szériával próbálja megédesíteni a jelenlegi TT generáció utolsó hónapjait az Audi, a győri gyártású sportkocsi S Line Competition változata csak a három leggyengébb erőforrással választható.

Azért nem beszélünk kevésből, hiszen az 1.8 TFSI 160, a 2.0 TDI 170, a 2.0 TFSI 211 lóerős, tehát csak a modellsorozaton belül számítanak gyengének ezek a modellek. Az új optikai tuning csomaggal most ezt lehet palástolni, a gyár szerint a 4300 eurós ár nagyjából a fele annak, amit az egyes elemek egyenkénti összeválogatásával kellene fizetni: Xenon plus fényszórók, új első-hátsó lökhárító, küszöbborítás, S Line emblémák, és rögzített hátsó szárny. A 19 colos, feketére fényezett felnikre 255/35-ös abroncsokat szerelnek, az S Line sport felfüggesztés 10 mm-rel csökkenti a hasmagasságot. Az utastérben alumínium betéteket és perforált-alcantara/bőr kárpitozást találunk. Négyféle színben választható az Audi TT S Line Competiton kupé, narancs és fehér metál, illetve szürke és vörös gyöngyház-effekt fényezéssel.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!