Nem egyszerű pszichológiai eset lehet ennek az autónak az elkövetője, aki két GM személyautó és veterán International pickup összeházasításával alkotott egy igazi öszvért.

Nem igazán tudjuk, mi lehetett a kiindulási alap, talán a legnagyobb darabot, a B oszlop mögötti komplett autót adó Pontiac Grand Prix-ből indult ki a mester. Az orr a vele azonos padlólemezre épülő Oldsmobile Alero-ról jött, és onnan van a keresztben beépített motor és az elsőkerékhajtás is. Az utastér első része valaha egy 1962-es International pickup volt, ahonnan átvették még a motorháztetőt is.

A vezetővel szemben már a modern autó műszerfala található, a rend kedvéért működnek a légzsákok, és minden egyéb elektronikus felszerelés is. A modern donor(ok)ból származnak az elektromos állítású ülések, a működő (de töltésre szoruló) légkondicionáló, és a veterán pickup ajtajába belesüllyesztették a modern kilincseket. Talán a nagy lakatosmunka után már nem akart a régi ajtó központi zárra kötésével vesződni emberünk? Soha nem tudjuk meg, hacsak nem vásároljuk meg a most 3000 dollárért kínált öszvért.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!